was successfully added to your cart.

WTF – Way Too Far Rock Festival 2019

By 22 octombrie 2018 No Comments

Locatie eveniment: KingsLand
Adresa: comuna Ineu nr. 1A, judet Bihor

Biletele și abonamentele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
  60 lei – Early Bird Abonament 3 zile, include acces camping (<10 noiembrie)  Sold Out!
  90 lei – Presale Abonament 3 zile, include acces camping (pret valabil pana pe 12 aprilie 2019, inclusiv) Sold Out!
  80 lei 
– Abonament ONE DAY SALE (valabil între: 07 iunie, ora 10.00 – 08 iunie, ora 10.00)
 140 lei – Abonament Regular 3 zile
   65 lei – Bilet de o zi (pt ziua 9 august)
   75 lei – Bilet de o zi (pt ziua 10 august)
   65 lei – Bilet de o zi (pt ziua 11 august)
Notă: Minorii cu vârste până la 12 ani nu plătesc bilet.

Tip Bilet Cantitate Pret Adauga in cos
Bilet de o zi (pt ziua 09 august) 65,00 lei
spinner
Bilet de o zi (pt ziua 10 august) 75,00 lei
spinner
Bilet de o zi (pt ziua 11 august) 65,00 lei
spinner
Abonament regular 3 zile 140,00 lei
spinner
Way Too Far Rock Festival, prescurtat, WTF, este un eveniment  care își propune să ofere publicului o experiență muzicală completă, prin îmbinarea mai multor genuri rock, dar și prin întâlnirea pe aceeași scenă, a unor nume vechi, consacrate, cu artiști ai momentului.

Way Too Far își propune, de asemenea, prin line-up-ul diversificat, o anulare a barierelor între artiștii și iubitorii diverselor genuri de muzică rock.

Way Too Far Rock Festival 2019 (ediția a III-a) va avea loc  în perioada 9-11 august, zona metropolitană Oradea,  KingsLand, comuna Ineu.
KingsLand se află în localitatea Ineu, la 15 km de Oradea. Baza de agrement se întinde pe o suprafață de 60 de hectare și cuprinde un restaurant, un centru de echitație, teren de golf, aerodrom și 3 lacuri cu o suprafață de 10h.
Timp de trei zile și trei nopți, domeniul KingsLand se va transforma într-un spațiu pentru concerte rock, dar și diverse spații de relaxare, pe malul lacului, unde se vor proiecta filme, vor avea loc workshop-uri, vor fi amenajate baruri și se va mixa muzică. Festivalul va avea trei scene: main-stage, chill-out & drum & bass stage, jam session stage (zona VIP pentru care se va percepe o taxă suplimentară).

Programul pe zile:
9 august
– 🤘
Kunnstra
– 🤘Times of Need
– 🤘NOR
– 🤘The Details
– 🤘Coma
– 🤘Omul cu Șobolani
– 🤘Implant pentru Refuz

10 august
– 🤘
7 Pași
– 🤘Crazy Town
– 🤘Riot Monk
– 🤘Luna Amară
– 🤘Dirty Shirt
– 🤘Iris
– 🤘Ossian

11 august
– 🤘
Punkarta
– 🤘Altar
– 🤘Aurora
– 🤘Bucovina
– 🤘Vita de Vie
– 🤘Frații Jdieri

Istoric:  Festivalul WTF – Way Too Far Rock Festival a fost inițiat la Bistrița, în 2017. Zdob și Zdub, Luna Amară, Travka, Byron și Urma au adunat mii de oameni la prima ediție a festivalului, desfășurată în zona Wonderland, în apropierea Aerodromului din Bistrița. Festivalul și-a creat rapid o identitate, prin selectarea unui public din zona oamenilor activi, care, pe lângă latura de entertainment, urmăresc, apreciază și înțeleg mesajul muzical și artistic al trupelor rock.
În 2018, ediția a doua a Way Too Far Rock Festival  a fost o ediție- document. Într-un moment în care aproape toată societatea din România a început să își pune întrebări despre sistem, întrebări sintetizate perfect printr-o sigură întrebare (WTF?!), WTF Rock Festival a adus în fața publicului o mare parte dintre cele mai bune trupe din România care au transmis profunde mesaje sociale: Grimus, Altar, Celelalte Cuvinte, Coma, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Taxi, Days of Confusion, Byron, Omul cu Șobolani, Vița de Vie.

Crazy Town readuc energia anilor ’90 pe scena #WTF cu un concert ce va atinge corzile sensibile ale marilor nostalgici, cât și pe cele ale amatorilor de dans. Activă de mai bine de două decenii, trupa a reușit să își păstreze statutul de element-simbol al scenei alternative americane. Creatori ai hit-urilor precum „Butterfly” sau „Revolving Door” au rămas fideli compozițiilor ce îmbină rap-rock, nu-metal și beat-uri sinuoase cu acel ceva ce hipnotizează și reușește, cu fiecare concert, să ridice în picioare săli pline de oameni
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/318490018938010/

Event FB: https://www.facebook.com/events/318490018938010/ 

Best WordPress Themes