Modalitati de plata

Plata

Plata prin Card Bancar / PayPal

Serviciul securizat

Serviciul securizat de plată prin card este oferit de EuPlatesc.ro

Print at home

AmBilet.ro iti ofera posibilitatea de a achizitiona bilete (print at home), fara a te deplasa la un punct de vanzare pentru bilete fizice, direct prin serviciul PayPal sau printr-un card bancar valabil.

Achizitionare

Achizitionarea biletelor se face introducand toate datele cerute de aplicatie.

Factura fiscala

Persoanele care doresc o factura fiscala o pot solicita la adresa de email: sales[at]ambilet.ro

Comanda online

Dupa ce ati plasat comanda online, veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati, unde veti completa un chestionar securizat cu datele cardului dvs. Confirmarea platii se face instantaneu.

Modalitati de livrare

On line

Dupa confirmarea platii, in maxim 10 de minute ( in functie de comenzile care ruleaza in acel moment), biletele comandate de dvs. sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

Curier

• Daca doriti ca biletele platite online sa fie livrate prin curier la adresa mentionată de dvs, trebuie sa alegeti optiunea „Livrare curier”. Cost serviciu curierat: 12 lei pentru Bucureşti şi 15 lei pentru restul ţării.
Important: aceasta optriune este valabola doar la unele evenimente, avolo unde acest serviciu este mentionat la sectiunea respectiva.
• După procesare, termenul de livrare de maximum 2 zile lucratoare. La expedierea plicului, vei primi pe email o confirmare care contine numarul AWB generat automat de sistemul Fan Courier. Poți urmari traseul biletului sunand la Fan Courier la numarul 021 9336 (număr cu tarif normal).

Ridicare de la Casa de bilete

• Daca ati efectuat plata cu cardul bancar direct pe AmBilet.ro, insa nu va doriti un bilet electronic, ci unul fizic pe care sa-l pastrati amintire, il puteti ridica înaintea evenimentului de la intrare.
*Aceasta metodă de livrare este disponibilă doar pentru anumite evenimente.