Coș

W.A.S.P.

Locatie eveniment: Arenele Romane
Adresa: Cuțitul de Argint 26, București, sect.4

Biletele online pot fi achizitionate exclusiv aici, la următoarele prețuri:
130 lei  99 lei
Earlybird (primele 100) – Sold Out!
130 lei  119 lei
Presale (până la data de 10.11.2020)
159 lei
Golden Circle / Zona în fața scenei (doar 300 bilete)
130 lei
Normal acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
Important: se pun în vânzare doar 1500 de bilete!
Taxa de procesare: 7 lei / bilet
* Copiii sub 7 ani au acces gratuit numai dacă sunt însoțiți de un adult posesor de bilet. Totodată, recomandăm părinților sau însoțitorilor să le asigure copiilor căști de protecție.

Filters Sort
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Presale (pana la data de 10.11.2020)
119 lei130 lei
Golden Circle
159 lei

În tumultul anilor 1980, când depravatul hair-metal se confrunta cu noul și furiosul val de thrash, câteva trupe, deși situate istoric în aceeasi perioada și circumstanțial poate chiar într-una dintre tabere, făceau figura aparte. Una dintre cele mai virulente și controversate se numea… W. A. S. P. Și dacă imaginea „shock rock” a rămas lipită multa vreme peste muzicienii grupați în jurul lui Blackie Lawless, arta în sine nu a bătut pasul pe loc. Acum câtiva ani, Blackie spunea într-un interviu că a revăzut „Live at the Lyceum”, concert filmat după lansarea primului album omonim al trupei și a înțeles de ce lumea a fost speriată și scandalizată: „Îi puneam în fata o oglinda.” Și oglinda a rămas mereu arta sonora, lirică și vizuală propusă de W. A. S. P., dar atingând teme tot mai profunde și expresii mai subtile.
Trecând prin „The Last Command”, cu imnul „Wild Child” și „Inside the Electric Circus” – în fapt un teatru al deșertăciunilor – trupa americană și-a încheiat prima etapă creativă cu „The Headless Children”, încununarea unui efort, cu o întrebare retorică – „God of creation, are we blind?” – și cu o constatare amară: „The children that You´ve made have lost their minds”.
Anul acesta, la peste trei decenii de la începuturi, W. A. S. P. ne duce într-un periplu al acestui trecut, nu atât nostalgic cât izbitor prin actualitatea sa. Oglinda rămâne la locul ei, mai limpede ca altădată, iar cântecele din care este alcătuită răsuna peste ani.

„1984 to Headless” este un turneu în care Blackie și compania vor cânta exclusiv și împreuna hituri de pe primele patru albume, pe care cei mai mulți dintre noi nu am apucat – din motive de vârst, de Cortina de Fier, etc. – să le ascultăm niciodată în concert. Vom păși în arena circului electric cu unul dintre cele mai mari nume care au contribuit vreodată la definiția heavy-metal-ului. Caravana salbatică ajunge pe 11 noiembrie 2020 și la Bucuresti (Arenele Romane) – de neratat!

Evenimentul este organizat de către Promusic Events & Maximum Rock, recomandat de Rock FM.

======================================

Best WordPress Themes