Coș

StoneBird Festival 2020

Locatie eveniment: Corbii De Piatră
Adresa:  Pe dealurile de deasupra satului, jud. Argeș

Abonamentele pot fi achiziționate aici la următoarele prețuri:
160 lei  89 lei – Earlybird (pret special, primele 200 bucăți, până pe 31 octombrie, inclusiv) – Sold Out!
160 lei  109 lei – Presale 1 (pret disponibil până pe 31 decembrie, inclusiv) – Sold Out!
160 lei  129 lei – Presale 2 (pret disponibil până pe 31 martie, inclusiv)
160 lei  149 lei – Presale 3 (pret disponibil până pe 06 august, inclusiv)
160 lei – Normal Ticket (preţ în ziua evenimentului, atât online cât şi la acces)
Pretul include campare cu cortul sau rulotă!

Filters Sort
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Presale 3
149 lei160 lei

Fiți pregătiți pentru multe surprize la Stonebird Festival, a treia ediție, în perioada 07 și 09 august 2020 la Corbii de Piatră, în județul Argeș. 🤘  ROCK ON!”
==========================================================
Stonebird Festival se întoarce cu cea de-a treia ediție, între 07 și 09 august 2020 în aceeasi locație minunată.
“Pasiunea pentru muzica rock a adunat oameni minunați la prima ediție Stonebird Festival desfășurată în județul Arges, la Corbii de Piatră, între 10 și 12 august 2018. Energia pe care au avut-o timp de trei zile a făcut să vibreze toată natura din jurul lor. Am rămas cu amintiri despre care vom povesti toată viața, dar întodeauna este loc pentru experiențe noi.“
Unii dintre voi deja cunosc drumul până la Corbii de Piatră. Alții îl vor afla nu doar datorită GPS-ului, care va arăta doar 90 de minute de la București și mult mai puțin de la Pitești, Târgoviște, Curtea de Argeș, Brașov, ci și pentru că vor auzi acordurilor puternice de pe platoul care ne este gazdă, un platou a cărui priveliște îți taie răsuflarea.
Atmosfera incredibilă te va face să-ți dorești ca lumina zilei să se piardă în apus, iar scena plină cu artiștii tăi de suflet să se dezlănțuie!
Și cum este cel mai mare festival rock organizat într-o zonă rurală, ne-am gandit cu grijă la toate nevoile tale: zonă de camping special amenajată sau camere pregătite de localnici, jocuri pentru copii și bucate tradiționale, 100% naturale. Cei care vor să își testeze îndemânarea fizică sau să se relaxeze după o noapte plină de dans, o vor putea face prin multe activități desfășurate în aer liber.
Line-up:
-Alternosfera
-Altar
-Riot Monk
-C.A.S.H.
-Cargo
-Trooper
-Bucovina
-Hollywood Rose

Detalii despre eveniment pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/stonebirdfestival/  si pe site-ul: https://www.stonebird.ro/ro/despre-festival

Copiii cu varsta de pana la 12 ani au acces gratuit. Copiii care nu au implinit varsta de 8 ani au acces in zona de festival doar insotiti de un parinte. Copiii care nu au implinit varsta de 14 ani au acces in perimetrul festivalului doar insotiti de un adult. Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de acces liber.

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes