Coș

Luiza Zan &Gyárfás Trio @ Szimpla, Sfantu Gheorghe

?Data: 24.06.2024 /🕣 Ora: 19:00
📌 Locatie: Szimpla, Sfantu Gheorghe
🏠 Adresa: str. 1 Decembrie 1918, nr.37, Sfantu Gheorghe, Covasna
📧 Eveniment: FaceBook

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
40 lei  – 30 lei – Acces Presale (reducere pt primele bilete)
40 lei  – Acces general
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
Locurile sunt limitate si se vor aloca in ziua evenimentului in functie de sosirea in locatie.
___________________

🎉🕺 RO:
Concert în grădină cu Luiza Zan și Gyárfás Trio
Alătură-te nouă pentru o seară încântătoare de muzică în grădină, luni, 24 iunie! Experimentează vocea plină de suflet a Luizei Zan și ritmurile dinamice ale Gyárfás Trio, pe măsură ce interpretează un amestec unic de jazz, blues și altele.
Aduceți-vă prietenii, familia și o pătură pentru o noapte de muzică live de neuitat sub stele. Abia așteptăm să vă vedem acolo!

HU:
Kerti koncert Luiza Zannal és a Gyárfás Trióval
Csatlakozz hozzánk egy varázslatos zenés estére a kertben, június 24-én, hétfőn! Tapasztald meg Luiza Zan lélekből fakadó hangját és a Gyárfás Trió dinamikus ritmusait, amint egyedi jazz, blues és más stílusokat ötvöző műsorukat előadják.
Hozd el barátaidat, családodat és egy pokrócot, hogy felejthetetlen élőzenei estét tölthessünk együtt a csillagok alatt. Alig várjuk, hogy találkozzunk veletek!
––––––-
Când spui Luiza Zan, spui jazz în formă desăvârșită. Cariera Luizei se întinde pe mai multe decenii, timp în care a captivat publicul cu timbrul său vocal distinctiv și prin performanțele electrizante.
De-a lungul timpului, a colaborat cu muzicieni de renume și a participat la festivaluri internaționale de muzică. Repertoriul său combină liniile clasicele ale jazz-ului cu reinterpretări moderne și compoziții originale.
Gyárfás István Trio este una dintre cele mai apreciate formații de jazz din Ungaria. Trupa reunește talentul a 3 muzicieni – Gyárfás István la chitară, Oleg Belkine la contrabas și Sárkány Sándor la tobe. Trio-ul combină pe scenă o fuziune captivantă de stiluri muzicale, de la jazz clasic la influențe con-temporane.
Gyárfás István, liderul trupei, se remarcă prin virtuozitatea sa la chitară și pentru abilitatea de a tran-sforma fiecare notă într-o poveste muzicală. Performanțele lor live sunt caracterizate printr-o com-binație unică de tehnică desăvârșită, improvizație spontană și emoție pură.

Vino să te bucuri alături de noi de un show live care pune pe tapet una dintre cele mai impresionante voci ale scenei muzicale românești și energia debordată a unei formații de excepție.

Best WordPress Themes