Coș

Kiscsillag @ Szimpla, Sfantu Gheorghe

?Data: 28.09.2024 /🕣 Ora: 20:00
📌 Locatie: Szimpla, Sfantu Gheorghe
🏠 Adresa: str. 1 Decembrie 1918, nr.37, Sfantu Gheorghe, Covasna

📧
Eveniment: FaceBook

Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
28.09.24 Acces
Max: 280
Min: 1
Step: 1
60,00 lei
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
60 lei  – Acces general
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
___________________
HU:

A Kiscsillag zenekar szeptember végén újra megindul Erdélybe, és a készülő új lemez dalain kívül természetesen a legnagyobb slágerekkel érkezik!
A Kiscsillag zenekar, amely 2005-ös megalakulásakor hobbi garázszenekarként definiálta magát, mára Magyarország elsőszámú alterrock zenekarának tekinthető. A mindig gitáralapú, de számos eltérő stílusjegyet magába olvasztó dalok, a lendületes előadásmód, Lovasi emblematikus szövegvilága és a zenekar utolsó éveiben megjelenő többszólamú énektémák az egyik legkarakteresebb, legegyedibb hangú, bátran kísérletező, évről évre megújuló produkcióvá tették a Kiscsillagot. A jelenlegi felállásban a két alapító, Leskovics Gábor (PUF) és Lovasi András (Kispál és a Borz) mellett az immár énekes-dalszerző-multiinstrumentalista szintre emelkedő Szesztay Dávid játszik, továbbá az idéntől a csapatba kerülő Hajba Imre basszusgitározik, a dobok mögött Bajkai Ferenc ül. A 2024-es szezon koncertjein már a készülő új lemez dalaiból is bemutat néhányat a zenekar.
RO:
Trupa Kiscsillag se va întoarce în Transilvania la sfârșitul lunii septembrie, iar pe lângă piesele de pe noul album viitor, vor veni bineînțeles cu cele mai mari hituri!
Trupa Kiscsillag, care s-a definit ca o trupă de garaj când a fost fondată în 2005, este acum considerată formația numărul unu alter rock al Ungariei. Piesele, care sunt întotdeauna bazate pe chitară, dar încorporează multe trăsături stilistice diferite, performanța energică, lumea emblematică a textului lui Lovasi și temele vocale polifonice apărute în ultimii ani ai trupei au făcut din Kiscsillag unul dintre cele mai pline de caracter, un sunet unic și îndrăzneț. producții experimentale și reînnoite de la an la an. În formația actuală, alături de cei doi fondatori, Gábor Leskovics (PUF) și András Lovasi (Kispál și Borz), Dávid Szesztay, care se ridică acum la nivelul de cântăreț-compozitor-multi-instrumentist, piese de teatru și Imre Hajba, care se va alătura echipei din acest an, cântă la bas, iar în spatele tobei cântă Ferenc Bajkai La concertele sezonului 2024, trupa va prezenta câteva dintre melodiile noului album care urmează.

Best WordPress Themes