Coș

Ionutz „Rock țărănesc și câteva pamflete” @ The Pub Universitatii

?Data: 20.09.2024
🕣
Ora: 20:30
📌
Locatie:The Pub Universitatii, București
🏠 
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sect.3
📧
Eveniment FaceBook

Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
20.09.24 Acces
Max:
Min: 1
Step: 1
50,00 lei
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
39 lei – Presale Acces (primele bilete)
50 lei – Normal Acces
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
După achizitionare biletelor vă rugăm să sunaţi pentru REZERVAREA locurilor la mese la 0728843782. Rezervarile se fac pe numele celui care a achizitionat biletele, acesta poate face rezervare DOAR pentru biletele achizitionate .
Prin achizitia biletului va oferiti acordul de a imparti masa cu alte persoane.
___________________

⭐🎉🎧 Vineri, 20 septembrie, de la ora 20:30, IONUTZ, împreună cu Cătălin Răsvan la bass și Nicu Georoiu la tobe, vin să-ți cânte „Rock țărănesc și câteva pamflete”, la The Pub – Universității.

Ionutz, pe numele său real Ionuț Popa, scrie versuri, compune piese și le cântă la chitară și voce ca nimeni altul. Genul e clar rock, dar stilul său pur și simplu nu are etichetă. În anii incerți ai pandemiei, și-a dat seama că muzica e viața lui și doar asta vrea să facă. Pe 20 septembrie, Ionutz și-aduce în premieră la The Pub piesele sale de folk-rock țărănesc, direct de la țară, din satul românesc, ăla de pe vremea străbunicilor, al anilor 1800-1930, de unde-și trage inspirația. “Acolo mă visez mereu, la țară, cu sapa în mână, asudând”.

Vei auzi în premieră Trilogia Corbului – piese care vorbesc despre călătorii mistice, doruri nestinse și povești de dragoste pierdute și regăsite. Piese care te poartă într-o lume fantastică unde corbul devine mesagerul dintre tărâmuri, aducând vești și speranțe din lumi îndepărtate. Pe lângă ele, piesele de care v-ați îndrăgostit deja de la Ionutz: Deochi, Samca sau Blues de la țară.

Best WordPress Themes