Coș

Hansel si Gretel la Qfeel

?Data: 27.08.2024 /🕣 Ora: 18:00
📌 Locatie: Scoala de teatru Qfeel, Bucuresti
🏠 Adresa: Blv. Gheorghe Sincai, nr.3, sector 4 , Bucuresti

📧
Eveniment: FaceBook

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
35 lei  – Acces general
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
___________________

Te invităm să pășești, alături de copilul tău, în lumea magică a poveștilor, într-o reinterpretare captivantă a binecunoscutei povești „Hansel și Gretel”.

Regizată de Vero Căliman și interpretată într-un mod cu totul inedit de actorii Trupei de Teatru Qfeel, piesa “𝑯𝒂𝒏𝒔𝒆𝒍 ș𝒊 𝑮𝒓𝒆𝒕𝒆𝒍” aduce în prim plan concepte precum:
🎒 Siguranța: Copiii vor învăța că nu e bine să plece de lângă părinți fără să anunțe. Comunicarea și siguranța sunt esențiale!
💪 Curajul: Hansel și Gretel ne demonstrează că adevăratul curaj vine din inimă și că fiecare copil are forța de a înfrunta orice provocare.
🧠 Istețimea: În această poveste, inteligența și ingeniozitatea sunt armele cele mai puternice. Gretel arată că mintea ageră poate salva situatia.
👩🏻👱🏻‍ 𝑯𝒂𝒏𝒔𝒆𝒍 ș𝒊 𝑮𝒓𝒆𝒕𝒆𝒍 pleacă în aventura vieții lor. Se aventurează în pădure pentru a găsi hrană și a-și ajuta tatăl.
🤔 Dar, ce se întâmplă când se rătăcesc și dau peste o casă strălucitoare de turtă dulce locuită de o vrăjitoare? Oare vor reuși să găsească drumul înapoi acasă?
În timpul acestei călătorii magice copii vor învăța că principala lor putere este de a fi împreună și de a avea grijă unul de celălalt. Cei doi frațiori se ajută și au grijă de ei și îi învață pe copii faptul că cei mai folositori mușchi sunt mușchii istețimii.
Ce vei căpăta după acest spectacol:
✨Timp de calitate alături de copilul tău.
✨ Distracție și Râsete: Copiii vor participa activ la poveste, alături de Hansel și Gretel, și vor avea ocazia să danseze, să cânte și să se joace.
✨Lecții Valoroase: În această reinterpretare modernă, copiii vor învăța cât de important este să nu plece de lângă părinți fără să anunțe, dar și să aibă curaj și să fie isteți în fața provocărilor.
✨ Interacțiune și Aventura: De la colecția de pietricele colorate a lui Hansel, la jocurile de curaj și istețime ale lui Gretel, fiecare moment este o aventură plină de învățăminte și emoții.

📅 Detalii Eveniment:
🗓 Data: 27 August
⏰Ora:18:00
📍Locația: Școala de Teatru Qfeel, Bulevardul Gheorghe Șincai nr. 3, sala 115
Regia: Vero Căliman
Actori : Răzvan Marina,
Odette Mândruta
Andreea Vodiță/Edith Elekes
✨ Rezervă-ți locurile acum!✨
Nu rata ocazia de a vedea cum clasică poveste a Fraților Grimm prinde viață pe scenă într-o versiune modernă, plină de învățăminte și momente amuzante!
🎭Ne vedem la teatru!

 

Best WordPress Themes