Coș

Grup Om Bun – aniversare 30 de ani @ Centrul Cultural Reduta, Brasov

?Data: 18.10.2024 /🕣 Ora: 18:00
📌 Locatie: Centrul Cultural Reduta, Brasov
🏠 Adresa: str.Apollonia Hirscher 8, Brasov

📧
Eveniment: FaceBook

HARTA locurilor in sala, alege locurile click aici

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
🎟️ 110 lei  – 85 lei  – Acces presale ( pana pe data de 02.10.2024)
🎟️ 110 lei  – 95 lei  – Acces presale ( pana pe data de 18.10.2024)
🎟️ 110 lei  – Acces -pret in ziua evenimentului
*Toate prețurile includ taxele locale si taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
___________________
✅ Grupul Om Bun împlinește 30 de ani de activitate scenică. Acest moment va fi sărbătorit prin Concertul Aniversar organizat pe 18 octombrie 2024 la Sala Reduta din Brașov, de la orele 18. Vor fi prezenți pe scenă, pentru voi, nume reprezentative ale folkului brașovean dar și invitați speciali din țară, precum Dan Manciulea și Mircea Bodolan. Se anunță un adevărat regal muzical de cel puțin 3 ore, ce va fi completat cu o lansare a noului album marca Om Bun, pe care veți găsi melodiile cele mai noi ale grupului. Deasemenea, va avea loc și lansarea de carte, volumul de poezii „Omul iubirii”, autor Codruț B. Dumitru, fondatorul Grupului Om Bun.
Și pentru acest eveniment s-a realizat un Parteneriat pentru Ajutor, între Asociația Dacia Folk Brașov, Asociația Rază de Speranță și Asociația pentru Persoane cu Dizabilități Fizice „Sf. Haralambie” din Brașov, parteneriat prin care Grupul Om Bun va contribui prin donație la un fond special pentru sprijinul cauzelor apărate și susținute de cele două ONG-uri partenere – o șansă pentru copiii cu autism și îngrijirea persoanelor cu dizabilități fizice.

Grupul Om Bun este actualmente un mix de generații, având ca stil muzical un acustic fusion, cu ingredientul principal o combinație aparte de chitară, pian și vioară, ce susține un duet de voci calde și expresive. Cu melodii și versuri proprii, dar cântând și versurile unor poeți contemporani, Grupul Om Bun are melodii cu tematică protestatară, motivațională și de dragoste, cu un fond sensibil, simplu și curat.
Grupul Om Bun este o formă specială a sincerității, prin muzică și poezie.

Componența actuală:
Cezara Adriana Beleaua – percuție cajon;
Teodora Emilia Beleaua – vioară, voce;
Codruț B. Dumitru – chitară, voce.
Andrei Mihai Surdu – pian, voce
Colaborator:
Gabi Isac – bass

 

Best WordPress Themes