Coș

WTF – Way Too Far Rock Festival 2020

Locatie eveniment: Bistrita
Adresa: Bistrita, judet Bistrita Nasaud

Biletele și abonamentele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
150 lei  – 99 lei Early Bird abonament 3 zile (pret valabil pana pe 15 octombrie)
190 lei  – 110 lei Early Bird abonament 3 zile – include camping (pret valabil pana pe 15 octombrie)
190 lei  – 160 lei – Presale abonament 3 zile – include camping
190 lei – Abonament Regular 3 zile – include camping

Filters Sort
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Aboament Earlybird
99 lei
Aboament Earlybird (cu camping inclus)
110 lei

👉 „Way Too Far Rock Festival 2020” se întoarce la Bistrița între 28-31 august 2020. Noua locație va fi anunțată în scurt timp!
================================================================
Way Too Far Rock Festival 2020
Locație: Bistrița, T.B.A.

De câte ori nu te-ai trezit  exclamând „WTF?!“ când unele lucruri merg prea departe? Despre asta este WTF – Way Too Far Rock Festival. Despre manifestul fiecăruia în confruntarea cu situațiile care ne intrigă, despre formele de exprimare liberă atunci când vrem să evadăm, să plecăm cât mai departe.
Way Too Far Rock Festival este conceput ca un eveniment desfășurat în aer liber, departe de rutină și convenții, care să ofere publicului o experiență muzicală reală, prin îmbinarea mai multor genuri rock, dar și prin întâlnirea pe aceeași scenă, a unor nume vechi, consacrate, cu artiști ai momentului.
Way Too Far își propune, de asemenea, prin line-up-ul diversificat, o anulare a barierelor între artiștii și iubitorii diverselor genuri de muzică rock.
Artiștii care urcă pe scena WTF sunt cei care exprimă cel mai bine, prin muzica și versurile lor, preocupările, frământările și strigătele de „WTF?!“ ale actualei generații.

Istoric: Festivalul a fost inițiat la Bistrița, în 2017. Zdob și Zdub, Luna Amară, Travka, Byron și Urma au adunat mii de oameni la prima ediție a festivalului, desfășurată în zona Wonderland, în apropierea Aerodromului din Bistrița. Festivalul și-a creat rapid o identitate, prin selectarea unui public din zona oamenilor activi, care, pe lângă latura de entertainment, urmăresc, apreciază și înțeleg mesajul muzical și artistic al trupelor rock.
În 2018, ediția a doua a Way Too Far Rock Festival  a fost o ediție- document. Într-un moment în care aproape toată societatea din România a început să își pune întrebări despre sistem, întrebări sintetizate perfect printr-o sigură întrebare (WTF?!), WTF Rock Festival a adus în fața publicului o mare parte dintre cele mai bune trupe din România care au transmis profunde mesaje sociale: Grimus, Altar, Celelalte Cuvinte, Coma, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Taxi, Days of Confusion, Byron, Omul cu Șobolani, Vița de Vie.
Ediția din 2019 a luat o altă amploare în Județul Bihor, în zona metropolitană Oradea, avându-i pe scenă, într-un maraton muzical de trei zile, pe Kunnstra, Times of Need, NOR, The Details, Coma, Omul cu Șobolani, Implant pentru Refuz, 7 Pași, Riot Monk, Luna Amară, Dirty Shirt, Iris, Crazy Town, Altar, Aurora, Bucovina, Vița de Vie și Frații Jdieri.

========================================

Toate preturile includ taxa de ticketing si taxele locale.

Best WordPress Themes