Coș

WTF – Way Too Far Rock Festival 2020

Locatie eveniment: Bistrita
Adresa: Bistrita, judet Bistrita Nasaud

Biletele și abonamentele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
 99 lei Early Bird abonament 3 zile (pret valabil pana pe 15 octombrie) – Sold Out!
110 lei Early Bird abonament 3 zile – include camping (pret valabil pana pe 15 octombrie) Sold out!
160 lei Presale abonament 3 zile – include camping
TBA Abonament Regular 3 zile – include camping

Filters Sort
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Abonament Regular
229 lei

👉 „Way Too Far Rock Festival 2020” se întoarce la Bistrița între 28-31 august 2020.
================================================================
Way Too Far Rock Festival 2020
Locație: Bistrița, Stadionul Municipal
Primele formații anunțate: Gotthard, Evergrey, Dirty Shirt, Infected Rain și E-an-na.

De câte ori nu te-ai trezit  exclamând „WTF?!“ când unele lucruri merg prea departe? Despre asta este WTF – Way Too Far Rock Festival. Despre manifestul fiecăruia în confruntarea cu situațiile care ne intrigă, despre formele de exprimare liberă atunci când vrem să evadăm, să plecăm cât mai departe.
Way Too Far Rock Festival este conceput ca un eveniment desfășurat în aer liber, departe de rutină și convenții, care să ofere publicului o experiență muzicală reală, prin îmbinarea mai multor genuri rock, dar și prin întâlnirea pe aceeași scenă, a unor nume vechi, consacrate, cu artiști ai momentului.
Way Too Far își propune, de asemenea, prin line-up-ul diversificat, o anulare a barierelor între artiștii și iubitorii diverselor genuri de muzică rock.
Artiștii care urcă pe scena WTF sunt cei care exprimă cel mai bine, prin muzica și versurile lor, preocupările, frământările și strigătele de „WTF?!“ ale actualei generații.

Istoric: Festivalul a fost inițiat la Bistrița, în 2017. Zdob și Zdub, Luna Amară, Travka, Byron și Urma au adunat mii de oameni la prima ediție a festivalului, desfășurată în zona Wonderland, în apropierea Aerodromului din Bistrița. Festivalul și-a creat rapid o identitate, prin selectarea unui public din zona oamenilor activi, care, pe lângă latura de entertainment, urmăresc, apreciază și înțeleg mesajul muzical și artistic al trupelor rock.
În 2018, ediția a doua a Way Too Far Rock Festival  a fost o ediție- document. Într-un moment în care aproape toată societatea din România a început să își pune întrebări despre sistem, întrebări sintetizate perfect printr-o sigură întrebare (WTF?!), WTF Rock Festival a adus în fața publicului o mare parte dintre cele mai bune trupe din România care au transmis profunde mesaje sociale: Grimus, Altar, Celelalte Cuvinte, Coma, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Taxi, Days of Confusion, Byron, Omul cu Șobolani, Vița de Vie.
Ediția din 2019 a luat o altă amploare în Județul Bihor, în zona metropolitană Oradea, avându-i pe scenă, într-un maraton muzical de trei zile, pe Kunnstra, Times of Need, NOR, The Details, Coma, Omul cu Șobolani, Implant pentru Refuz, 7 Pași, Riot Monk, Luna Amară, Dirty Shirt, Iris, Crazy Town, Altar, Aurora, Bucovina, Vița de Vie și Frații Jdieri.

Primele trupe confirmate:
Gotthard, Evergrey, Infected Rain, Dirty Shirt și E-an-na sunt primele trupe confirmate pentru ediția a patra a festivalului Way Too Far Rock Festival care va avea loc în perioada 28-30 august 2020. Acestea sunt slectate dintre cele mai creative, originale și energice trupe actuale, fiind pregătite să facă un show de excepție la WTF 2020.

👉 GOTTHARD este cea mai de succes trupă elvețiană, dar este, de asemenea, o trupă de referință în lumina reflectoarelor globale. Au pornit, în urmă cu un sfert de secol, din cantonul elvețian Tessin pentru a cuceri lumea pur și simplu prin rock și balade monumentale.
Hard-rockerii de la Lugano au cântat în mai mult de 2000 de concerte pe trei continente, fiind girați de Deep Purple, Bryan Adams, Bon Jovi și AC / DC, au efectuat turnee celebre ca headlineri în toată Europa și au vândut, până în prezent, peste trei milioane de albume. De 25 de ani, GOTTHARD are un loc obișnuit în topuri și reprezintă cel mai bine rockul elvețian!
👉 EVERGREY este o trupă de progressive metal din Gothenburg, Suedia. Trupa a fost înființată în 1995 și a lansat albumul de debut, The Dark Discovery, în 1998. Versurile trupei Evergrey au abordat întotdeauna o zonă mai întunecată, mai puțin confortabilă, tratând subiecte cum ar fi introspecția, paraonia, ființele extraterestre, abuzul copiilor, cultele și religia, moartea și doliul, până la frica generală și întristarea. De-a lungul timpului, a rămas o trupă de reper în zona rockului progresiv, atât în ceea ce privește muzica, cât și temele abordate.
Evergrey se numără printre formațiile de top din Suedia, ajungând să urce pe scenele unor festivaluri mari din Europa precum Download, Masters of Rock, Sziget sau Wacken, dar și în Statele Unite unde au fost headlinerii festivalului Prog Power VII din Atlanta. De-a lungul timpului, Evergrey a colaborat cu muzicieni din In Flames, Sabaton, HammerFall, Nightswish (Floor Jansen) sau Stratovarius și au avut turnee alături de Nevermore, In Flames sau Avatar.
👉 INFECTED RAIN este o trupe de metal din Republica Moldova, fiind o mixtură energică dintre cele mai bune stiluri de metal modern. Vocea puternică, feminină, în combinație cu partea instrumentală inconfundabilă dau unicitate  și autenticitate trupei Infected Rain. Ttrupa s-a înființat în 2008 și au apărut pentru prima dată pe scenă într-un concert dedicat trupei Slayer.
👉 DIRTY SHIRT este una dintre cele mai active și mai originale trupe rock din România. Trupa este rezultatul unic a unei combinații de rock/metal și variate elemente musicale: folclor românesc, funk, etno, electro etc.
👉 E-AN-NA combină folk-metal-ul classic cu elemnete tradiționale românești și secvențe de metal modern. Primele lor single-uri au captat rapid atenția și concertele lor sunt caracterizate de energie și creativitate. Prin muzica sa, trupa creează o lume metaficiă, unde cei care intră sunt îndenați să își urmeze calea fără să fie distrași de lucruri insignifiante.

========================================

Toate preturile includ taxa de ticketing si taxele locale.

Best WordPress Themes