Coș

Phoenix – Fie sa renasca Tour 2019 Bucuresti

Locatie eveniment: Arenele Romane, Bucuresti
Adresa: str. Cuțitul de Argint 26, București, sect.4

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri în funcție de locul din sala:
150 lei 99 lei – bilet Early bird (preț redus pentru primele 200 bilete)
150 lei   119 lei – bilet Presale 1 (preț redus pentru urmatoarele 300 bilete)
150 lei   135 lei
– bilet Presale 2 (preț redus pana pe data de 14 decembrie, inclusiv)
150 lei – Acces general (preț în ziua evenimentului)

Filters Sort
================================================================
Emblematica formație Phoenix Transsylvania va susține un concert special la Arenele Romane (cort încălzit) din capitală, duminică 15 decembrie 2019. În cadrul acestui eveniment Nicu Covaci și compania va cânta alături de câțiva invitați speciali dar si alături de Riot Monk (RO) White Coast Rebels (UK/ESP) și Latvian Blues Band (LAT), trupe ce vor deschide show-ul.
================================================================
Phoenix se întâlnește din nou cu publicul din Bucuresti în cadrul unui nou spectacol „Fie să renască Tour 2019”!
Nicu Covaci are o carieră excepțională de mai bine de o jumătate de secol. Noua trupa Phoenix reprezintă un capitol unic în rockul românesc iar turneul national care cuprinde 14 orase,  merge pe aceeași linie si se numește „Fie sa Renască!” având un aer mai degrabă războinic. Phoenix a hrănit spiritual generaţii de români, a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare. Noii membri ai formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formaţiei pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock, ajungând la etno – rock. Piese celebre au fost, sunt și încă vor fi fredonate de generaţii întregi: „Vremuri”, „Fata Verde”, „Negru Vodă”, „Strunga”, „Canarul”, „Mugur de fluier”, „Mica ţiganiadă”, „Nunta” sunt capodopere, care încă scriu istoria Phoenix.
26 octombrie Galati
29 octombrie Brașov
30 octombrie Cluj
31 octombrie Sibiu
5 noiembrie Botoșani
6 noiembrie Vaslui
7 noiembrie Iași
12 noiembrie Buzău
13 noiembrie Brăila
16 noiembrie Oradea
17 noiembrie Arad
21 noiembrie Constanța
22 noiembrie Ploiești
15 decembrie Arenele Romane

”Mesajul turneului este credința în continuitate: Phoenix și-a câștigat pe deplin drept numele care i-a intuit încă de pe atunci destinul, și renaște cu fiecare pas spre viitor. Visul meu? Să stau într-o zi în sală, să aplaud o tânără formație Phoenix… Fata verde, Mugur de fluier, precum și altele pe care le vom anunța curând, în viitoarele concerte, au fost nu doar muzică ci și simboluri. Ele continuă să existe și să fie puse în valoare de o generație tânără, străină de vremurile noastre, de credințele sau spaimele noastre. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni și prin ei pasărea a dovedit că poate, pentru a câta oară?, să renască. Iar zborul ei, de fapt, e mai frumos decât oricând…” (Nicu Covaci).

Formația care va deschide seara va fi Riot Monk din Baia Mare, o formație relativ tânără și plină de energie, care s-a format în 2014, și, asemenea unei beri de calitate, a stat la maturat până a fost pregătită să vadă lumina rampei. În 2016, când au ieșit pe piață cu primul album, publicul a apreciat stilul lor fresh, sound-ul lor aparte, după care îi putem distinge în oceanul metalului alternativ. Scopul lor declarant e să readucă în actualitate grunge-ul anilor ’90, într-o abordare modernă. Inspirați de Peral Jam, Staind, Soundgarden, Pantera, Metallica, Nirvana, Lynyrd Skynyrd, și Godsmack, băieții și-au făcut un nume, devenind încă din 2016 vicecampioni GBOB România.
La începutul anului 2018 formația a lansat single-ul „Orișicui” foarte bine primit de către public, iar în 2019 formația revine cu o nouă piesă „Be Pălincă”.

Riot Monk:
Radu Iaszberenyi – Voce
Mihai Goth – Chitară
Lorand Czibere – Bas
Mircea Grosu – Tobe
Vladimir Gheorghiu – Gălățean

========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
* Copiii cu vârsta până în 13 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet valabil.
* Copiii cu vârsta peste 14 ani inclusiv și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

Best WordPress Themes