Coș

Machine Head la Arenele Romane

Locatie eveniment: Arenele Romane
Adresa: Cuțitul de Argint, nr.26, București, Sect.4

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
130 lei, 99 lei – Earlybird / Normal Circle  (preț redus pentru primele 100 bilete) SOLD OUT!
130 lei, 119 lei – Presale / Normal Circle (disponibile în perioada starii de urgență)
130 lei –  Normal Circle
159 lei – Golden Circle / Zona în fața scenei (preț limitat pentru 350 bilete)
Taxa de procesare: 7 lei / bilet.

Filters Sort
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Presale. (Normal Circle)
119,00 lei130,00 lei
Normal Circle.
130,00 lei
Golden Circle.
159,00 lei

Biletele din zona Golden Circle sunt în număr limitat de 350 bucăți și beneficiază de: brățară textilă, zonă cu o vizilibitate excelentă, posibilitatea de a schimba (la acces) biletul online cu unul personalizat (de colecție).

Important: Biletele achiziționate pentru data de 12.05.2020 rămân valabile pentru data de 31.10.2020.

👉 Sâmbătă, 31 octombrie 2020 / Machine Head revine la București (Arenele Romane – Cort încălzit) pentru un concert special de 3 ore, structurat în două părți. În prima parte va fi prezentat celebrul material „Burn My Eyes” (1994), iar în partea secundă alte piese de rezistență din discografia trupei, inclusiv ultimul material discografic „Catharsis” (2018).
===============================================

Din cenușa Vio-lence, nume de referință pentru thrash-ul Bay Area, în 1993 se năștea MACHINE HEAD. Proiect copt îndelung în mintea liderului Rob Flynn, pe vremea aceea încă un rebel care nu-și găsea locul, adesea certat cu legea, Machine Head a canalizat eforturile unor muzicieni solizi și închegați, iar primul album, „Burn My Eyes” (1994), a fost fără îndoială unul dintre cele mai reușite debuturi ale acelor ani. Forța thrash se îmbină cu un balans foarte rock, vagi incursiuni hardcore și un simt melodic care pun bazele unei evoluții cât se poate de sinuoase. Intrată la un moment dat într-un con de umbră și experimentând în direcții precum nu metal sau alternative, trupa a scos între timp albume clasice, precum „The Blackening” sau „Unto the Locust”. Și dacă ultimul album a adus noi probleme de componență, la aniversarea debutului, Rob Flynn a reușit să-i readucă lânga el pe bateristul Chris Kontos și pe chitaristul Logan Mader, foștii lui colaboratori de pe „Burn My Eyes”, care l-au însoțit în 1994 și într-un turneu de mare succes alături de Slayer, care tocmai lansa „Divine Intervention”.

Întoarcere în timp, re-creare a unui context muzical inspirat, nostalgie sau rădăcini revigorante? Singurul răspuns cert este că Machine Head pornește într-un turneu memorabil pentru cei atașati de istoria metal a ultimilor 25 de ani.

* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

Best WordPress Themes