Coș

Folk In Festival, Budeasa 2020

Locatie eveniment: plaja lacului Budeasa
Adresa:  ieşire din Piteşti spre Curtea de Argeș

Abonamentele pot fi achiziționate aici la următoarele prețuri:
99 lei49 lei – bilet Early bird (pret primele 200 disponibil până pe 14 februarie) SOLD OUT!
99 lei– 59 lei – bilet Presale 1
(disponibil in perioada 15.02-08 martie, inclusiv)
99 lei– 69 lei – bilet Presale 2 (disponibil in perioada 09.03-15 aprilie, inclusiv)
99 lei– 79 lei – bilet Presale 3 (disponibil in perioada 16.04-25 iunie, inclusiv)
99 lei – Normal Acces (preț în zilele de 26 si 27 iunie, atât online cât şi la acces)

Filters Sort
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Presale 3
79,00 lei99,00 lei

Fiți pregătiți pentru multe surprize la cea de-a doua editie a Folk-in Festival, în perioada 26 și 28 iunie 2020 pe plaja lacului Budeasa, la ieşirea din Piteşti către Curtea de Argeș.
============================================================
În weekendul 26-28 iunie, nume consacrate din lumea folkului românesc își dau întâlnire pe plaja lacului Budeasa – la doar o oră distanță de București, și 15 minute de Pitești (există și ca destinație în Waze, nu ai cum să-l ratezi!). Un festival dedicat iubitorilor de muzică, de natură și de activități în aer liber, Folk In este mediul ideal pentru un weekend recreativ, destinat publicului de orice vârstă.
La fel ca în ediția de anul trecut, Folk In 2020 va fi un maraton de muzică bună, încheiat de after party-uri la foc de tabără, în întâmpinarea căruia vom veni cu delicatese românești sfârâite la grătar (sau asezonate la ceaun) și, firește, dăm guler de spumă berii. Ne distrăm liberi, ca-n studenție, stăm la cort, ne jucăm, ne lăsăm răsfățați de razele soarelui văratic și trăim clipa!

Pentru cazare în zonă, punem la dispoziție spațiu de camping (gratuit) direct în locația festivalului, însă există și soluții alternative pentru doritori: cea mai apropiată pensiune este la doar 5 minute distanță. Parcarea este, de asemenea, gratuită!
Rezervă acum weekendul 26-28 iunie și dă-ți întâlnire cu folkul la Folk In 2020!

Line-up:
Pasarea Rock: Folkul este, în esență, rezultatul prelucrării artistice a folclorului. Iar Mircea Baniciu, Josef „Ioji” KAPPL și Ovidiu Lipan Tandarica – mai exact Pasărea Rock – fac asta de mai bine de 50 de ani: prelucrează în ritmuri vibrante și unice de muzică rock folclorul nostru drag.

VAMA: I N C O N F U N D A B I L I! A venit momentul să stingem luminile și să aprindem brichetele! Doamnelor și domnilor… vă prezentăm Vama!

Florin Thomits cântă de-o viață, și cântă despre viață. El știe că viața e complexă, dar și că dacă o simplificăm suficient de mult, poate fi doar frumoasă. Și, invariabil, Florin ne reamintește că viața merge înainte.

Marius Matache: Doctor în chimie și alchemist al trăirilor, @Marius Matache (Make) încă nu transformă metale în aur (încă!), dar prelucrează cu măiestrie simțirile în muzică și versuri.

Daniel Iancu: De la viituri la cyber love, Daniel Iancu – Pagina Oficiala le-a văzut pe toate. Și, mai important, le-a cântat pe toate.

more tba….
Detalii despre eveniment pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/folkinfestival/ /

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
* Copiii cu vârsta până în 12 ani, inclusiv, au acces gratuit – cu însoțitor posesor de abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 13 ani, inclusiv, și până în 16 ani au nevoie de abonament la preț întreg și de însoțitor.

Best WordPress Themes