was successfully added to your cart.

Festivalul Teatru Sub Luna -19-21 iulie

By 11 iunie 2019 No Comments

Locatie eveniment: Club Quantic
Adresa: Grozăvești nr. 82, București, Sect.6

Biletele si abonamentele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
– 105 lei Abonament Weekend (pentru zilele 19,20,21 iulie)
– 215 lei Abonament Full (pentru toata perioada 05 – 21 iulie)
– 40 lei Bilet 1 zi (valabil in 19 iulie)
– 40 lei Bilet 1 zi (valabil in 20 iulie)
– 40 lei Bilet 1 zi (valabil in 21 iulie)
* Locurile pe terasă se ocupă în ordinea sosirii la festival. Nu se fac rezervări. Biletele şi abonamentele se achiziţionează online sau la intrare în ziua evenimentului cu 20% mai scump! Festivalul se desfăşoară în aer liber, pe terasa Quantic, dar în caz de ploaie toate evenimentele se vor muta la interior, în sala mare a clubului.

Tip Bilet Cantitate Pret Adauga in cos
Bilet 1 zi -19 iulie 40,00 lei
spinner
Bilet 1 zi -20 iulie 40,00 lei
spinner
Bilet 1 zi -21 iulie 40,00 lei
spinner
Abonament Weekend 19,20,21 iulie 105,00 lei
spinner
Abonament Full 215,00 lei
spinner
Festivalul Teatru Sub Luna  în club Quantic, pentru weekendul 19 – 21 iulie
===============================================
ZIUA 19 iulie // Acces public: 18:00
18:00 DESCHIDEREA FESTIVALULUI
* Vizitarea expoziţiilor de Pictură, Fotografie, Sculptură, Fier, Design, Instalaţii
* O parte din artişti: Atelier Artside 44, S Brothers, Emanoil Marinescu, Mihai Ionescu, Bogdan Ionescu,  Ana Maria Gîlcescu, CR-Design, Daliana Păcuraru
* Târg de carte: Editura InDArt, Editura Adsum, Editura ArtCreativ şi multe altele
18:30 CONCERT: TBA*
19:45 TEATRU: 5 Acte de Dragoste
* Regia: Moshe Yassur
* Distribuţia: Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Jean Lemne, Luiza Cobori, Daniel Nitoi
* Sinopsis:  Este o comedie spumoasă, montată de un regizor cu multă experienţă teatrală, atât în România, cât și peste ocean.  O comedie care descrețeste frunțile și celor mai morocănoși spectatori. Este o piesă a vieții în care toți ne regăsim, mai mult sau mai puțin, ce pune accentul pe actor și pe trăirile interioare ale acestuia. Piesa isi propune sa prezinte pentru dumneavoastra 3 ipostaze ale vietii. Ne vom deschide sufletele în fața dumneavoastră pentru a descrie momente importante ale vieții de adolescent, ale tinerilor înainte de însuratoare, ale amanților, ale saturării căsniciei, cât si a ”fragedei” bătrâneti.
21:30 CONCERT: CATS IN THE RAIN
* CATS IN THE RAIN propun, prin piesele originale, o introspecţie pornită în căutarea catharsisului dar și a întrebărilor vindecătoare; muzica lor conduce într-o lume a semnelor, a dramatisului, a plăcerii devastatoare și a curajului de a ieși la suprafață vieții. Căci undeva trebuie să întâlnim lumina! De la referințe livrești care amintesc de Boris Vian, până la tăria feminină a Juliei Kristeva și încrederea de sine inspirată de tălpile goale ale lui Isadora Duncan; de la papucii orientali ai lui Dhafer Youssef și până la poeticul apăsat din cântecele regelui David… concertele Cats in the rain te poarta.
====================================================================================
ZIUA 20 iulie // Acces public: 17:00
17:00 DESCHIDEREA FESTIVALULUI
* Vizitarea expoziţiilor de Pictură, Fotografie, Sculptură, Fier, Design, Instalaţii
* O parte din artişti: Atelier Artside 44, S Brothers, Emanoil Marinescu, Mihai Ionescu, Bogdan Ionescu,  Ana Maria Gîlcescu, CR-Design, Daliana Păcuraru
* Târg de carte: Editura InDArt, Editura Adsum, Editura ArtCreativ şi multe altele
17:15 TEATRU: RĂMĂŞAGUL
* Şcoala de teatru ImpACT ART
* Sinopsis: Trupa ImpACT ART vine în faţa publicului cu RĂMĂŞAGUL, o comedie-vodevil scrisă de Vasile Alecsandri, care a fost reprezentată pentru prima dată în anul 1845, pe scena Teatrului Național din Iași, în beneficiul artiștilor români. Tema principală a piesei este legată de un bărbat care pune rămăşag cu soţia lui că aceasta nu-l poate înşela. În succesiunea de întâmplări comico-satirice, îşi face loc încă un cuplu, „năşit” cu dibăcie de o guvernantă atipică, mai ales că este interpretată de un actor, în travesti, printr-o idee regizorală surprinzătoare. De fapt, prin piesa RĂMĂŞAGUL, Vasile Alecsandri atrage atenţia – cu accente de umor fin – asupra faptului că femeia, deşi este considerată „sexul slab”, îl poate manipula cu uşurinţă şi cu iscusinţă pe bărbat, dacă este provocată. Şi veţi descoperi că până şi Diavolul poate fi pus în slujba unei femei inteligente!
18:30 CONCERT: JACK OF ALL TRADES
* Suntem o trupă ce dorește să fie la granița dintre underground și mainstream deoarece considerăm că muzica îmbracă extrem de multe forme și merită savurată în totalitatea ei. Suntem un proiect independent cu propriul studio de repetiții, însă nu avem încăpățânarea de a rămâne așa pentru totdeauna, dacă vom găsi de-a lungul drumului entități cu care să putem rezona și alături de care să simțim că vom putea dezvolta relevanță și autenticitate.
19:45 TEATRU: Eftin, DA’ bun! – teatru muzical – PREMIERĂ
* Regie, scenariu, muzica şi interpretarea: DANIEL FĂT
* Distribuţia: Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Jean Lemne, Luiza Cobori, Daniel Nitoi
* Sinopsis:  Spectacolul One-man-show „Eftin, da’ bun” realizat după „O scrisoare pierdută” de I.L.Caragiale, în care Daniel interpretează toate cele 9 personaje. De la note grave la vesele, cu puține elemente de costum,  spectacolul aminteste de automatismele verbale şi caracteristicile personajelor caragialești,  iar intermezzo-urile muzicale pe versuri de Caragiale, leagă apariţiile personajelor, completând firul logic al acțiunii. În galeria de „figuri de ceară”, reimaginată de artist, sub ochii spectatorilor se nasc schiţe de portret „pour les conaisseurs”, dar nu într-o interpretare liniară, ad litteram, a textului original. Este un fel de „best of” al piesei lui Caragiale, din care Daniel a extras momentele definitorii pentru fiecare personaj, creionând în stilul său propriu o stare de spirit sau o realitate care a izbutit să îl inspire. Trecem prin „Eftin, da’ bun”, pe aripile muzicii și ale actoriei, prin tumultul evenimentelor, cu altenanțe de intristare, revoltă, veselie, declamație sau exaltare, discutând în contradictoriu: „Eu pentru cine votez?” „Stânga?” „Dreapta?”, într-un mod exceptional, pt că Daniel are instrumente și mijloace actoricești  multiple, fiind foarte talentat, dar asta veți descoperi  în urma participării la acest spectacol, care a fost construit în armonie cu reacţia publicului şi bazându-se și pe improvizație și comunicarea interactivă cu publicul.
21:30 CONCERT: GABRIELA COSTA ŞI ALEX MAN
* Un concert al sufletului brazilian în starea lui poetică, melancolică şi vibrantă, dincolo de frenezia şi strălucirea Carnavalului de la Rio… Muzica presărată cu versuri de o sensibilitate aparte în interpretarea a doi români îndragostiţi de frumuseţea lor.  O mică parte din tumultul muzical al acestei ţări mare cât un continent, într-un concert ca o călatorie printre ritmuri robuste (de samba) sau suave (aşa cum e melancolica bossa-nova) şi chiar jucăuşe (precum choro), împletite ingenios şi surprinzător, şi aşezate frumos în armonii spectaculoase.
==========================================================================================
ZIUA 21 iulie // Acces public: 18:00
18:00 DESCHIDEREA FESTIVALULUI
* Vizitarea expoziţiilor de Pictură, Fotografie, Sculptură, Fier, Design, Instalaţii
* O parte din artişti: Atelier Artside 44, S Brothers, Emanoil Marinescu, Mihai Ionescu, Bogdan Ionescu,  Ana Maria Gîlcescu, CR-Design, Daliana Păcuraru
* Târg de carte: Editura InDArt, Editura Adsum, Editura ArtCreativ şi multe altele
17:15 TEATRU:  Orchestra Titanic
* Coordonator: Florin Frăţilă şi Sabina Preda / Şcoala de teatru FF Theatre Academy
* Distribuţia: Silvia Ciopata, Catalina Danila, Roxana Bercaru, Sabina Preda, Khader Amira, Vitalie Teleman
* FF Theatre Academy vă prezintă spectacolul grupei de elita! O comedie absurda cu grave tente filozofice despre dorinta de a schimba starea lucrurilor si evadarea din realitate, ridicand o singura intrebare cu nenumarate raspunsuri. Spectacolul ne aduce pe un peron in care nu opreste niciodata nici un tren, prezentand viata anosta si repetitiva  a patru persoane respinse de societate ajunse in punctul in care alcoolul le devine singurul aliat si disperarea singura credinta. Doko, Liubka, Meto si Luko, isi doresc un singur lucru, sa plece din aceasta gara, sa evadeze, dar ce te faci cand ti se intampla ce iti doresti dar nu este deloc ce ai visat.  “Visul nu inseamna viata, doamnelor si domnilor, cu toate ca viata este vis’’
18:30 CONCERT: TBA*
19:45 TEATRU: Eu cu cine mă mărit – PREMIERĂ
* Regia: Bogdan Gagu / Autor: Silvia GAGU / Muzica: Daniel Simion
* Distribuţia: Silvia Gagu, Ela Prodan, Ciprian Almăşan, Alex Floroiu
* Sinopsis:  Femeile sunt mereu în căutarea fericirii şi chiar şi atunci când o găsesc nu sunt sigure dacă au găsit-o! Alambicat, nu?! Aşa credem şi noi, drept pentru care am făcut un experiment să descoperim ce se poate întâmpla cu adevărat după o petrecere a burlaciţelor? Dacă adăugăm că totul se întâmplă în ziua nunţii, fix cu cateva ore înainte de minunatul eveniment atunci avem de-a face cu o comedie spumoasă, exact ca în marile aventuri.
21:30 CONCERT: ELENA ALBU & DUŢAN VIRGIL
* Elena Albu ( voce, vioară) și Virgil Duțan( pian) pentru prima oară în duet, propun o seara de jazz, cu piese cunoscute din repertoriul romănesc și internațional, abordate într-un mod original. De la hit-urile „Autumn Leaves”,”Summer time” la „Șaraiman”,”Ileană, Ileană” și altele. ========================================
*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
Eveniment organizat de INDArt

Best WordPress Themes