was successfully added to your cart.

Crazy Town, Punkarta si Riot Monk

By 20 mai 2019 No Comments

Locatie eveniment: Baza de Agrement MHC
Adresa: Bistrita, judet Bistrita-Nasaud

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele categorii de prețuri:
35 lei – Presale (acces concerte, piscină, spuma party)
60 lei – Normal ticket(acces concerte, piscină, spuma party)

Tip Bilet Cantitate Pret Adauga in cos
Presale (primele 100 bilete) 35,00 lei
spinner
Normal ticket 60,00 lei
spinner

Crazy Town, Punkarta si Riot Monk  în Bistrita pe Baza de Agrement MHC (Piscină Lac), 08 august // Acces public: 12:00
==============================
Observator BN (Bistrița-Năsăud) este ziarul online care s-a remarcat prin atitudine și orientare către noua generație așa că nu putea să sărbătorească cei 10 ani de existență altfel decât prin acest eveniment nebunesc: Crazy Town in Your Town.
În data de 8 august, 2019 aducem în Bistrița un concert cu legendara formație americană Crazy Town care împlinește 20 de ani de de la înființare! Invitați speciali sunt Punkarta și Riot Monk, iar evenimentul va fi condimentat de acces la piscină și o mega-petrece cu spumă.

Crazy Town readuc energia anilor ’90 pe scena bistrițeană, cu un concert ce va atinge corzile sensibile ale marilor nostalgici, dar și pe cele ale amatorilor de dans. Activă de mai bine de două decenii, trupa a reușit să își păstreze statutul de element-simbol al scenei alternative americane.
Creatori ai hit-urilor precum „Butterfly“ sau „Revolving Door“ au rămas fideli compozițiilor ce îmbină rap-rock, nu-metal și beat-uri sinuoase, cu acel ceva ce hipnotizează și reușește, cu fiecare concert, să ridice în picioare săli pline de oameni!

Riot Monk. Născuți și crescuți pe malurile Săsarului, sub umbra Combinatului Siderurgic Pheonix Baia Mare, RIOT MONK au început să emită noxe din aria Grunge/ Alternative încă din 2015. Mesajul trupei, atât muzical cât și pe scenă, este unul de alienare și nepăsare, rebeliune cu o cauză imaginată și rezolvată cu mult alcool, decibeli și haos.

Punkarta. Trupa bistrițeană PUNKARTA a împlinit recent un an de la înființare și, după experimentarea mai multor formule în ceea ce privește componența, și-a sedimentat nucleul greu muzical cu Mihail Petruț la tobe, Emanuel Pușcar la chitară, Viviana Popa la chitară bass și Kalcedonik la voce. Formația are o energie aparte și vine cu o mixtură rock/rap și influențe progressive funk, dar, mai ales, cu mesaje grele, inteligente, necenzurate, antisistem.==========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
Eveniment organizat de VERA IKON MEDIA SRL  si Observator BN

Best WordPress Themes