Coș

Cealaltă Femeie

Locatie eveniment: Teatrul InDArt
Adresa: Colței nr. 44, București, Sect.3

În urma măsurilor luate împotriva epidemiei de Coronavirus (Covid 19) acest eveniment se amână pentru sesiunea din toamna. Biletele achiziționate rămân valabile, cei care doresc returnarea banilor sunt rugați să trimită un email la bilete@ambilet.ro.
Biletele pot fi achizitionate online aici:
40 lei – Normal Ticket
Nota: Locurile in sala le veti primi de la Teatru IndArt odata cu accesul la eveniment. Toate persoanele care au achizitionat bilet vor avea loc in sala. Sala este facuta astfel incat sa existe vizibilitate buna si sunet bun din orice loc al salii.
*Important: se pun în vânzare un număr limitat de bilete!

„Cealaltă Femeie” la Teatrul InDArt, Strada Colţei, nr 44.
===============================================
Reprezentatia pentru ZIUA 22 martie // Acces public: 19:45 amanat
Reprezentatia pentru ZIUA 12 aprilie // Acces public: 16:45

Comedia este în stilul pieselor bulevardiere franceze si a unor autori precum Pierre Chesnot. O tragedie comică în care patru femei convocate la vila aceluiasi domn, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră, se simt trădate în dragoste şi hotărăsc să se răzbune pe Don Juanul necredincios (personajul Marco), sufocându-l literalmente cu dragostea lor.
Această comedie de adulter sau de trădare în iubire, sau de extindere a noţiunii de familie, tratează probleme de fiecare zi, astfel că nu va fi vreodată un spectator (sau spectatoare) care să nu se simtă vesel în mica poveste despre sex. Comedioara te implică pentru că este o „farsă tragică” sau, la fel de bine, o tragedie comică şi nimeni nu este scutit de marea farsă tragică finală. Marco, bogatul Marco, este asaltat de soţii, mirese, logodnice. Cele patru femei care dau buzna în reşedinţa lui Marco, sunt cum nu se poate mai apetisante. Clelia – seducătoarea agresivă, Amanda este femeia unduitoare, Stefania – soţia credincioasă, Marisa – seducătoarea adolescentă. Ele îşi propun să se răzbune pe amantul necredincios.
Adaptare dupa „Tango, monsieur” de Aldo Lo Castro

Regia: Bogdan GAGU
Distributia: Silvia Gagu, Alexandra Timofte, Adriana Guluțanu, Sandra Șimon, Vasile Filipescu, Alex Sabău, Alex Floroiu

Costume: Cătălina Tăbăcaru
Scenografia: Mihai Răzvan Plaiașu
=====================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
Eveniment organizat de INDArt

Best WordPress Themes