was successfully added to your cart.

Phoenix & Dirty Shirt CONCERT ANULAT

By 17 iulie 2018 No Comments
Concertul programat pe 27 octombrie se anulează. Cei care au cumpărat bilete le pot folosi pentru reprezentația din aceiasi zi, la aceeași locație, a trupei Dirty Shirt + invitați, sau pot recupera cotravaloarea biletelor printr-un email trimis pe adresa contact@ambilet.ro

 

Important: număr limitat de bilete! Biletele pot fi achizitionate la următoarele prețuri:
  49 lei – bilet Presale (primele 100)
  59 lei – Normal Ticket
  70 lei – bilet Acces în ziua evenimentului

Muzica unește generațiile, le aduce împreună și are grijă să le transmită același sentiment unic de apartenență la o comunitate unită – iar când două formații iubite în țara noastră se întâlnesc…. trebuie să ne așteptăm la un eveniment pe cinste!

În data de 27 octombrie 2018, celebra formație PHOENIX – deschizatoare de drumuri pentru formațiile care abordează muzica rock cu influențe din folclor – va concerta alături de DIRTY SHIRT – una dintre formațiile de bază ale genului crossover folkcore metal – în cadrul unui eveniment ce va avea loc în club Quantic din București.

Evenimentul va avea un caracter special, dorindu-și să aducă împreună atât generația tânără, fani ai maramureșenilor de la Dirty Shirt, precum și generația care a crescut cu muzica legendarei trupe Phoenix.

Event FB: Susținut de: Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești


*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

Best WordPress Themes