Biletul tau direct pe mobil

Ce ați spune de o noapte numai de progressive metal?

În data de 12 mai în club Quantic din București, Promusic Events și Maximum Rock vă invită la o noapte în care muzica progressive metal își va spune cuvântul, alături de POEM și UNTIL RAIN si TAINE

Biletele pot fi cumpărate de pe www.ambilet.ro la următoarele prețuri:
- primele bilete: 29 lei  Sold Out!
- după epuizarea acestora: 39 lei  Sold Out!
- în ziua evenimentului: 45 lei

POEM
Fondată în anul 2006, POEM este o trupă originală din Atena, Grecia, a cărei stil poate fi clasificat atât progressive, cât și alternative rock, cu nunanțe de alternative metal.

De-a lungul timpului, trupa a concertat alături de nume cunoscute, precum Ozzy Osbourne, Opeth, Pain of Salvation, Paradise Lost, Burst, Mekong Delta, Cilice, Leprous și mulți alții, concertând atât în Grecia, cât și în multe alte țări Europene, printre care și România (Rockstadt Extreme Fest).

Poem are la activ două albume, „The Great Secret Show” (2009) și „Skein Syndrome”, lansat în martie 2016, aflându-se în prezent în plin turneu european.

UNTIL RAIN
Cu un mix de elemente de prog, melodic și experimental metal, UNTIL RAIN este o trupă formată în anul 2008 în Thessaloniki, Grecia, ce are la activ trei materiale discografice, „The Reign Of Dreams” (2009) „Pandemic" (EP, 2011), “Anthem to Creation” (2013).

În perioada 2015-2016, Until Rain a cântat la mai multe festivaluri printre care Prog Power Europe (Netherlands) și Metal Over Malta (Malta), terminând înregistrările pentru cel de-al patrulea album al trupei, care va fi lansat în luna aprilie a acestui an.

TAINE
Formatie bucuresteana adepta a sonoritatilor death-metal/ prog. 
Recomandata fanilor: Opeth, Nevermore, Death, Dream Theater, Cynic, Atheist, Porcupine Tree, Nile, Necrophagist,

 
Tip bilet Pret
La intrare, in ziua concertului  45.00  lei
Start Date & Time :
12.05.2017 20:00
End Date & Time :
12.05.2017 23:45
Loading Map
Locatie : Quantic Club, Bucharest


DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd