Biletul tau direct pe mobil

Cei ce au dat nume rockului românesc, concert special la Sibiu.

   Pentru pasărea Phoenix anul 2017 marchează aniversarea a 55 de ani de la momentul expozițiunii, în care încă nu se întâmplase nimic - 55 de ani de muzică, de istorie, de trăire – și 40 de ani de la momentul evadării din România comunistă, episod ce avea să transforme frumoasa poveste Phoenix în mit.

    În cadrul evenimentelor prezentate în acest an aniversar, Phoenix se întoarce la Sibiu cu un concert special: conceptul „Rădăcini” (Roots) amintește încă o aniversare importantă, și anume 45 de ani de la lansarea albumului „Cei ce ne-au dat nume”, discul care avea să schimbe pentru totdeauna fața muzicii românești și care a impus, pentru Phoenix, „semnătura” unor piese celebre ca „Nunta” sau „Negru Vodă”. Cei ce au dat nume rock-ului românesc au ales atunci un drum muzical nou, o modalitate de exprimare care a permis folclorului arhaic să primească dimensiunea ce de drept i se cuvenea: expresia modernă.

    Au urmat „Fata verde”, „Mugur de fluier”, „Strunga”, apoi visul simfonic, „În umbra marelui URSS”, „Baba Novak”, recorduri de albume vândute, sute de concerte în România și în străinătate, milioane de spectatori și de emoții, și, mai ales prezentul, cu renaștere și compoziții noi - peste jumătate de veac de muzică dăruită tuturor de care ne vom aminti împreună marți, în 24 octombrie, la Oldies Pub din Sibiu.

    Biletele online pot fi achiziționate în avans exclusiv pe www.AmBilet.ro (cu preț special pentru primele 150 de bilete vândute - Sold Out!)  și în ziua evenimentului la Oldies Pub -Sibiu.

*Toate preturile includ taxa de ticketing si taxele locale.

 

 
Tip bilet Pret
Normal Ticket  60.00  lei
La intrare, in ziua concertului  60.00  lei
Start Date & Time :
24.10.2017 20:00
End Date & Time :
24.10.2017 23:45
Loading Map
Locatie : Oldies Pub, Strada Nicolae Bălcescu, Sibiu, Romania


DMC Firewall is a Joomla Security extension!