Biletul tau direct pe mobil

In perioada 04 - 06 august 2017 , la Garana, in Poiana Lupului- locul unde s-a scris istorie pentru Festivalul International de Jazz, se va desfasura un alt eveniment care se anunta unul de exceptie.

Prima editie a Festivalului de fusion&gospel " Visions of Dreams" aduce pe scena noua artisti din Serbia, Austria, Marea Britanie, SUA si Romania.

Un eveniment de exceptie produs artistic de Dean Bowman -un nume important al scenei de jazz, rock si avant-garde al New York-ului, va debuta cu seara de vineri, 04 august,  cu recitaluri exceptionale si inedite ce vor purta mintea si sufletul de la blues la jazz, funk, pop, rock si electronic.

Rares Totu's  Midnight Sun -singura trupa de blues-funk din Romania, va incheia prima seara a festivalului.

Seara de sambata, 05 august, promite sa inceapa in acelasi mirific amalgam muzical si sa se incheie cu recitalul cunoscutului Branko Trijik , intr-un tribut James Brown exceptional.

Duminica vom fi acolo unde nu am fost niciodata la Garana, in armonii de Gospel si Negro Spiritual care vor rasuna in Poiana Lupului dumnezeieste pentru ca daca spunem gospel, spunem Dumnezeu si daca spunem Poiana Lupului, ne apropiem mult de ingeri.

Merry Gospel Choir(SRB), Corul Allegrettone(RO) si Visions of Dreams Choir( SUA/SRB/RO) ne vor ajuta sa ducem spiritul acolo unde numai putini pot ajunge, prin muzica lor, ritmul miscat si o pronunţată amprenta purtand semnatura sclavilor africani de pe plantatiile americane, dar şi prin melodiile de o adanca expresivitate.

Program:

Vineri, 4 august

 

FunkTastic Colaition / BluesTone feat. Dean Bowman / Fish In Oil / Rareş Totu’s Midnight Sun

Sâmbătă, 5 august

Nomad / Blue Family feat. Dean Bowman / Bas I Stega / James Brown Tribute Band feat. Branko Trijic plus / Midnight Band feat. many special guests

Duminică, 6 august

Allegretto Choir / Merry Gospel Chorus / Vision of Dreams Chorus plus Ryan Donohue and special guests / Tribute to Clay Windham.

  Puteti vizita pagina evenimentului :

https://m.facebook.com/Fusion-Gospel-Festival-460585387620761/

 
Tip bilet Pret
Bilet 1 zi -Early Bird  45.00  lei
Abonament 2 zile  80.00  lei
Abonament 3 zile  110.00  lei
La intrare, in ziua concertului  50.00  lei
Start Date & Time :
04.08.2017 19:00
End Date & Time :
06.08.2017 23:45
Loading Map
Locatie : Gărâna, Caraș-Severin -RO


DMC Firewall is a Joomla Security extension!